Din egna personliga tränare, knuten runt handleden

Att ha en personlig tränare knuten till handleden är det enklaste och effektivaste sättet för att komma i bra form. Med ständiga påminnelser och många tillgängliga appar kan du enkelt börja din träning och skapa nya hälsosamma vanor som varar en livstid. Så låt oss titta på 8 underbara sätt som smartwatches med fitness trackers kan hjälpa dig att gå ner i vikt och hålla dig i form.

Stegräknare: Den genomsnittliga personen tar cirka 4000 steg om dagen. Genom att använda den inbyggda räknaren kan du övervaka dina steg och försöka att öka dem. Ta trappan istället för hissen eller gå av bussen ett stopp tidigare. Enligt vetenskaplig forskning bör alla försöka öka sina steg till 10 000 om dagen. Att ha en smartwatch som räknar dessa steg för dig är idealiskt eftersom den alltid sitter på handleden, vart du än går.

Pulsmätare: En smartwatch med pulsmätare hjälper dig att kontrollera din träning, så att du varken tränar för mycket eller för lite. Våran puls berättar för oss hur vår kropp mår och ger oss en indikator om hur vi bör träna.

Sömn: När det kommer till träning och resultat så är sömn nästan lika viktigt som själva träningen. Med en smartwatch runt handleden kan du övervaka kvaliteten av din sömn för att få en bättre inblick i din sömnrutin. Många människor får inte den sömn dem behöver och får därför också inte de resultat dem önskar från sin träning.

mh-purity-lite